CRACIUNUL 2012. Un produs Blogger.
RSS

Idei de cadouri pentru Mos Craciun

CADOURI DE CRACIUN

Vestimentare

Barbatilor dragi din viata ta le poti darui si altceva decat clasicele camasi si cravate. Le poti cumpara si manusi de piele imblanita sau termoizolante, fulare asortate la canadiana/palton saucaciulite sport. Iar pulovarul il poti inlocui cu o vesta la moda din material moale si pufoasa.

Prietenele si rudele apropiate de sex feminin ar aprecia cateva piese de lenjerie fina. Dar nu darui asa ceva unei colege sau si mai rau, sefei. Sunt cadouri mult prea intime, insa le poti darui esarfe fine de matase.


Decoratiuni

In acest sezon ornamentele de Craciun sunt la mare cautare. Poti sa alegi dintr-o gama diversa de lumanari decorative, podoabe pentru brad, suporturi pentru lumanari, coronite, aranjamente cu globuri si beteala. Daca vrei ca obiectul tau de decor sa stea expus si dupa Sarbatorile de iarna, cumpara o lampa pentru aromaterapie sau lumanari parfumate.
Anul acesta este foarte apreciata masca de pus pe perete. Dar e bine sa testezi inainte gusturile persoanei .



Carti

Ce ar fi daca in locul unui roman clasic, ai face cadou o carte de bucate ori un manual de psihologie aplicata? Sau ii preferi totusi pe clasici?! Mai sunt si enciclopediile cu diferite curente in pictura sau arhitectura, cartile motivationale.



Accesorii

Nu trebuie decat sa te hotarasti ce sa alegi dintre nenumaratele agrafe si podoabe pentru par. In privinta bijuteriilor, orienteaza-te spre gablonturi sau obiecte din argint pentru ca sunt mai ieftine.
La fel de bine, poti sa faci cadou un portofel sau o geanta din piele, naturala sau ecologica. Era tehnologica ne influenteaza si domeniul cadourile, asa incat o husa pentru telefonul mobil constituie un dar potrivit.
Pentru doamne nu uita de versatilele esarfe, care pot schimba intr-o clipita aerul unei toalete.


Cosmetice

Au avantajul ca sunt utile oricui si oriunde, nimeni nu se plange ca a primit prea multe cosmeticale. Si nici nu mai trebuie sa-ti faci griji cu ambalajul. In magazine, gasesti seturi de cosmetice in tot felul de gentute si posetute, care reprezinta si ele un cadou in sine.
Daca vrei sa faci un cadou individual, nu te limita doar la creme si lotiuni de corp. In aceste cazuri de impct sunt si spuma sau sare de baie, uleiuri de masaj aromate, un rimel sau un lac de unghii.



Cadouri personalizate
Calendarele sau pernele imprimate, cu poza "adresantului" sunt de asemenea un mesaj mai mult sau mai putin subtil. Iar daca ai bani, poti sa dai la gravat o tabachera de argint sau un ceas.




Diverse

Mamei sau unei prietene gospodine ii poti cumpara un bol de fructe, o tava de teflon in forma de inima sau una cu fundul detasabil, pentru coacerea blatului de tort.

Pentru copii poti alege figurine cu personaje de desene animate preferate, masinute trenulete, jocuri de familie ( gen "Piticot", "Nu te supara frate", "Monopoly"), jocurile pe calculator sau CD - urile cu
povesti vor fi si ele foarte apreciate. Copii energici vor fi foarte incantati de o pereche de role sau chiar si o trotineta.


Sa nu uitam de cadourile set, de orice fel ar fi, sunt practice si de efect. Alege un set cu fata de masa si servetele imprimate cu motive de Craciun, un set de suporturi pentru pahare, un set de cutii din ceramica pentru condimente.



Impatimitilor de muzica le poti cumpara, pe langa un CD, un suport pentru CD-uri, ca sa nu se mai impiedice de ele prin casa.

O data cu Anul Nou, lumea incearca sa-si puna in ordine in viata. Si uneori se pare ca asta depinde de o agenda, un stilou, un calendar si un organizer.

Iar pentru vizita pe neasteptate e perfect daca apeleazi la clasica sticla de vin bun sau de sampanie si la cutiile cu bomboane.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Blogger news

SCRIE-I MOSULUI!

Numele tau
Adresa ta de email
Subiect
Mesaj

How to create a web form
Tutorial on how to create a web form without knowing html or php.