CRACIUNUL 2012. Un produs Blogger.
RSS

Idei de cadouri pentru Mos Craciun

MOS CRACIUN

Fiecare dintre noi stie ca Mos Craciun locuieste în Laponia, aproape de Polul Nord. De aici el îsi ia zborul în fiecare iarna în sania trasa de reni, îndreptându-se catre copiii care i-au scris în timpul anului pe adresa lui din localitatea Napapirii, aflata în padurea din apropierea orasului Rovaniemi din Finlanda.

Dar pâna sa-si ia sacul cu daruri în spinare, Mos Craciun are obiceiul de a-si astepta oaspetii în propria lui casa, construite din lemn de brad, plina de carti cu povesti pentru copii.

Aici, ajautat de spiridusi si de zânele bune, Mosul alege fiecare dar pentru copiii care i-au scris, profitând de scurta zi polara, cre nu tine decât patru ore si jumatate, de la 10 la 14,30. Apoi da o raita si pe la reni, sa vada daca au mâncare de ajuns si apa, dupa care se retrage la gura sobei, sa citeasca ultimele mesaje primite de la copii. Se stie, de asemenea, ca toti copiii cuminti primesc darurile preferate în seara de Ajun. La ceas de seara, îmbujorati de emotia revederii, prichindeii asteapta lânga bradul frumos împodobit, momentul în care Mosul cel drag le va asculta cântecele si poeziile.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Blogger news

SCRIE-I MOSULUI!

Numele tau
Adresa ta de email
Subiect
Mesaj

How to create a web form
Tutorial on how to create a web form without knowing html or php.