CRACIUNUL 2012. Un produs Blogger.
RSS

Idei de cadouri pentru Mos Craciun

Cadouri De Craciun

Cine ar trebui sa creada in Mos Craciun? Craciunul este un timp extraordinar pentru a darui cadouri altora. Nu ne-am putea imagina cum ar fi fara sa poti da si primi cadouri. Uneori adultii considera ca ideea de darui un cadou deosebit este doar pentru copii. Desigur, copiii cred in Mos Craciun si nu au bani pentru a isi cumpara ei insisi cadouri, asa ca adultii le cumpara cadouri. Dar noi credem ca toata lumea ar trebui sa il astepte pe Mos Craciun.

Ce e special la o zi de sarbatoare? Tine cont ca perioada Craciunului nu apartine doar copiilor. Nu credem ca ar putea exista un moment in viata ta in care Craciunul sa nu mai fie o sarbatoare. Este un timp special care valoreaza milioane de cuvinte catre membrii familiei tale, prieteni. Chiar si partenerii tai de afaceri ar aprecia un bun cadou de Craciun.

Cum poti face o alegere potrivita pentru un cadou de Craciun? E bine sa te uiti din timp pentru indicii pentru cadourile care i-ar putea placea persoanei iubite. Incearca sa faci deductii logice, dar simte si cu inima: daca e o persoana care isi petrece mult timp reparand lucruri, s-ar putea sa aprecieze ca i-ai cumparat un puzzle din lemn. Daca observi ca referintele persoanei careia ii faci un cadou sunt frecvent catre mirosuri (adica spune frecvent "imi place mirosul de aici" sau "miroase bine aici" sau "ce frumos miroase afara" sau "imi place parfumul tau"), poate fi indicat sa faci o achizitie parfumata - de la lumanari parfumate la saruri de baie. Ideea de baza e ca e bine sa fii atent/atenta la detaliile din jurul persoanei dragi. Iar alegerea cadoului va fi mult mai usoara.

Cum alegi un cadou de Craciun pentru copii? Asa cum stii, Craciunul e o zi extraordinara pentru copii. Iar dorinta lor catre un anume cadou va fi intotdeauna exprimata - fie iti va raspunde la intrebarea "Ce iti doresti de Craciun?", fie ii va scrie Mosului, iar tu vei transmite mesajul mai departe.

Cum contribui tu la un cadou? Contributia ta la un cadou de Craciun poate fi mica - poti eventual sa alegi un cadou, sa il comanzi si sa il platesti. Poti face insa si mult mai mult de atat: poti sa te implici in procesul de creatie, si sa faci cadoul manual. Indiferent de gradul tau de implicare in personalizarea cadoului tau, faptul ca, in cele din urma, tu esti cel care decide ce cadou cumperi, arata ca te-ai gandit la persoana respectiva, si ai ales cadoul in functie de calitatile unice ale acelei persoane.

Care-i partea cea mai buna? Doar cadourile deosebite, speciale, vor fi retinute de prietenii tai pentru ani si ani. Desigur, nu e niciodata usor sa faci o impresie unica si de neuitat in fiecare Craciun, dar asta nu inseamna ca nu merita sa incerci asta pe cat poti. Merita sa te gandesti ca personalizarea nu cere unele calitati intelectuale sau imaginatie desoebita. E suficient sa stii despre unele lucruri pe care persoana respectiva la apreciaza, sau de care e interesata. Uneori cateva cuvinte pot face adevarate miracole.

Ce faceti acum? Sugestia noastra este sa luati decizia de a cumpara un cadou de Craciun din timp. Veti evita aglomeratia din magazine din zilele anterioare Craciunului. Iar cand sarbatoarea superba a Craciunului va intra in casele dumneavoastra, cadourile vor fi acolo, gata impachetate si numai bune de descoperit in dimineata Craciunului.

Craciun Fericit!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Blogger news

SCRIE-I MOSULUI!

Numele tau
Adresa ta de email
Subiect
Mesaj

How to create a web form
Tutorial on how to create a web form without knowing html or php.