CRACIUNUL 2012. Un produs Blogger.
RSS

Idei de cadouri pentru Mos Craciun

ORNAMENTE CRACIUN - ARANJAMENTE FLORALE PENTRU MASA DE CRACIUN

Pete de culoare




In locul unui aranjament gigantic, ganditi-va sa faceti buchete mai mici pe care sa le amplasati ici-colo pe masa. Decoratiunile argintii si ramurile de brad sunt specifice sarbatorilor de iarna iar florile aduc un plus de culoare.



Alb-verde
Aranjati ramuri de brad si flori albe de crin intr-o urna de argint. Desi arata extraordinar, crinii au un parfum foarte pregnant care se va amesteca cu mirosul imbietor al bucatelor pregatite.







Flori si lumanari
Acest aranjament este facut cu ajutorul unui burete special folosit in florarii. Deasupra au fost asezate trei candele - astfel sunt mai usor de inlocuit, atunci cand e nevoie - care sunt tinute de ramurile uscate infipte in jurul lor. In jur au fost asezate flori si ramuri verzi care coboara pana la nivelul mesei.





Coronite


Pentru o masa mare aceasta idee este solutia cea mai la indemana. Asezati coronita in mijlocul mesei si plasati lumanari de diferite feluri in jurul ei .




Aranjament proaspat

Pentru a face acest aranjament floral aveti nevoie de o "galeata" de argint, din acelea in care se pastreaza gheata, umpluta cu oazis. Inserati ramurile de pin astfel incat sa fie arcuite in jos si sa atinga suprafata mesei. Apoi puneti grupurile de flori - trandafiri si hortensii - si conurile de brad (prinse in prealabil de bete de lemn sau sarma, pentru a nu cadea).





sursa

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Blogger news

SCRIE-I MOSULUI!

Numele tau
Adresa ta de email
Subiect
Mesaj

How to create a web form
Tutorial on how to create a web form without knowing html or php.