CRACIUNUL 2012. Un produs Blogger.
RSS

Idei de cadouri pentru Mos Craciun

MANCARURI DE CRACIUN - COTLETE DE CONIAC

Ingrediente necesare

2 cotlete de porc
(cea 180 g bucata)
1 v. d. c. sare
piper proaspat macinat
20 g unt topit
100 g ciuperci champignon proaspete
1/8 l supa de carne
1 lingura frunze de patrunjel tocate
1 lingura coniac

Timp de preparare: cea 1/2 ora
Cea 430 kcal/portie
Se consuma cu cartofi pai.


Mod de preparare reteta

1. Cotletele se bat putin, se sareaza si se pi-pereaza. Se prajesc bine in unt topit, pe ambele parti.

2. Ciupercile se taie in felii. Grasimea in care s-a prajit carnea se stinge cu supa de carne, se adauga ciuperci si patrunjel. Cotletele se prajesc la foc potrivit, aproximativ 20 minute.

3. Coniacul se incorporeaza in sos si carnea se serveste calda.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Blogger news

SCRIE-I MOSULUI!

Numele tau
Adresa ta de email
Subiect
Mesaj

How to create a web form
Tutorial on how to create a web form without knowing html or php.