Ingrediente necesare
2 cotlete de porc (cea 180 g bucata)
1 lingurita boia de ardei dulce
piper proaspat macinat
2 lingura unt topit
6 lingura bere sare
Timp de preparare: cea 1/4 ora
Cea 410 kcal/portie
Se consuma cu salata de varza alba.
Mod de preparare reteta
1. Peste cotlete se presara bine boia si piper.
2. Cotletele se prajesc in unt pe fiecare parte, aproximativ 1 minut la foc mare si se stropesc cu putina bere. Apoi se prajesc inca 2 minute, se stropesc din nou cu bere. Acest procedeu se repeta de cateva ori, pana ce cotletele s-au prajit si sunt crocante. La nevoie, se reduce focul.
3. Cotletele se sareaza si se servesc fierbinti.
1 lingurita boia de ardei dulce
piper proaspat macinat
2 lingura unt topit
6 lingura bere sare
Timp de preparare: cea 1/4 ora
Cea 410 kcal/portie
Se consuma cu salata de varza alba.
Mod de preparare reteta
1. Peste cotlete se presara bine boia si piper.
2. Cotletele se prajesc in unt pe fiecare parte, aproximativ 1 minut la foc mare si se stropesc cu putina bere. Apoi se prajesc inca 2 minute, se stropesc din nou cu bere. Acest procedeu se repeta de cateva ori, pana ce cotletele s-au prajit si sunt crocante. La nevoie, se reduce focul.
3. Cotletele se sareaza si se servesc fierbinti.