Timp de preparare: 1 ora.
Ingrediente:1kg oase de porc, 2 cepe, 2 cartofi, 1 telina, 2 morcovi, 1 litru de bors, 2 linguri de bulion, 1 legatura de patrunjel verde, sare, piper.
Se pune carnea la fiert si se aduna din cand in cand spuma de grasime. In timp ce fierbe carnea, curatati si tocati zarzavaturile. Dupa ce a fiert carnea, puneti pe rand ceapa taiata marunt, telina si morcovul si peste 10 minute cartofii, deoarece acestia fierb mai repede.Dupa ce au fiert zarzavaturile, adaugati bulionul desfacut in putina apa.
Se pune carnea la fiert si se aduna din cand in cand spuma de grasime. In timp ce fierbe carnea, curatati si tocati zarzavaturile. Dupa ce a fiert carnea, puneti pe rand ceapa taiata marunt, telina si morcovul si peste 10 minute cartofii, deoarece acestia fierb mai repede.Dupa ce au fiert zarzavaturile, adaugati bulionul desfacut in putina apa.